Bellen

Verenigde reddingshulp op Nederlandse waterenAltijd bereikbaar via 0880 117117

Niets is vervelender dan dat u pech op het water krijgt met uw boot. U was net aan het genieten samen met uw gezelschap en plotseling ligt uw boot vast en is niet meer vooruit te krijgen. Of u heeft motorpech en vertrouwt het met dit weer en deze wind niet om zonder motor de haven in te varen. Wanneer u de boot nog niet zo lang heeft of u heeft een boot gehuurd dan wilt u helemaal zeker zijn van uw zaak en de schade beperken.

Boot in Nood is overal in Nederland bereikbaar en biedt hulpverlening vanaf het IJsselmeer, Markermeer, Ketelmeer, Randmeren en Waddenzee. Ons reddingsteam is getraind op eerste hulp en sleepdiensten. Vanaf 9 locaties kunnen we u op de snelste manier bereiken met onze zeer snelle en geavanceerde reddingsboten. Met onze hulpverlening en sleepdienst zorgt de verenigde reddingshulp van Boot in Nood dat u veilig weer in de haven komt en uw reis zo spoedig mogelijk weer kunt vervolgen.

Heeft u motorpech of een ander technisch mankement? Onze mensen beschikken over technische en nautische kennis waardoor zij snel een oplossing kunnen bieden.

De financiële afhandeling wordt vlot geregeld en is in de meeste gevallen een verzekeringszaak. Onze zaak is om u heelhuids terug te brengen en uw schip weer in paraatheid mee te geven.

 

Gaat het om persoonlijk letsel?

Bel 112 in geval van nood. De kustwacht zal u zo snel mogelijk adequate hulp sturen.

Hulp nodig?