Bellen

Verenigde reddingshulp op Nederlandse waterenAltijd bereikbaar via 0800-33 33 311

Slepen en bergen

Het slepen van uw jacht naar een veilige haven is voor ons bijna dagelijkse routine. U bent zeker niet de enige op het water die hulp nodig heeft van de reddingsdienst te water. Ons team van Boot in Nood helpt u graag!

Is het zeil gescheurd of zit het vast in de trommel, heeft u motorproblemen, of is het schip vastgelopen? Laat het ons zo snel mogelijk weten, ons team is altijd paraat!

Wanneer een jacht of boot niet meer te redden is, bijvoorbeeld door brand of andere situatie dan hebben wij alles bij de hand om de boot te bergen en regelen wij het transport voor u. In de meeste gevallen dekt de verzekering de kosten. Mocht dit niet zo zijn, wij laten u niet voor verrassingen staan, een afspraak wordt altijd in goed overleg gemaakt.

Hulp nodig?
 

Duikwerkzaamheden

Bij pechhulp zoals een lijn in de schroef of schade aan het roer of onderwaterschip. Soms is het nodig om de situatie te bekijken. Het is dan een stuk goedkoper om een duiker dit werk te laten doen. In het gunstigste geval hoeft de boot dan niet meer uit het water voor inspectie.

Onze duikers kijken altijd of het probleem op te lossen is, zodat u weer met een veilig gevoel uw zeil- of vaartocht kunt hervatten.

Hulp nodig?
 

Mensen redden

Bent u in levensgevaar bel dan altijd eerst met 112. Zodra u daarna 0800-33 33 311 belt leggen wij automatisch ook contact met de Nederlandse Kustwacht. In elk geval staat uw leven voorop en is het letterlijk ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ of dit nu de KNRM is, een andere reddingsmaatschappij of ons team van verenigde sleep- en hulpverlening ‘Boot in Nood’, die vanuit meerdere vestigingen snel bij u ter plaatse kan zijn. Wij werken in goede harmonie en samenwerking met elkaar en nogmaals de veiligheid van u en uw bemanningsleden is onze prioriteit.

Bel met het spoednummer 0800-33 33 311