Bellen

Verenigde reddingshulp op Nederlandse waterenAltijd bereikbaar via 0880 117117

Uw boot naar een veilige haven slepen is vaak het eerste wat we doen. Wanneer u motorstoring heeft, een lijn in de schroef of het motorruim is volgelopen dan is onze eerste prioriteit om u naar een veilige locatie te brengen door het aanbieden van een sleep.

In een beschutte haven kunnen we de situatie goed bekijken en de problemen voor u oplossen.

Ook wanneer u heeft vastgelegen en wij hebben u losgetrokken willen we graag alles even nalopen voordat u weer veilig het water op kan. Vaak ontstaat er toch schade aan uw boot wanneer u vast bent komen te liggen.

Onze mensen zijn allemaal technisch onderlegd en in de meeste gevallen is een reparatie ter plekke mogelijk. Maar wanneer u uw boot in uw eigen haven wilt of bij uw eigen werf ter reparatie aan wilt bieden dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw boot daar naartoe gebracht wordt.

Al onze diensten gaan in goed overleg met u zodat u de kosten in de hand houdt. Wij handelen graag alles netjes voor u af met uw verzekeraar. Wij houden niet van agressieve praktijken of extreem hoge kosten. Ons team van Boot in Nood houdt graag de eer hoog!

Boot in nood of pech? Verenigde sleep- en hulpverlening Boot in Nood is onderweg!

Wij hebben meerdere vestigingen vanwaaruit we u op elke plek op het Nederlandse water hulp kunnen bieden.

Het bergen van een schip komt helaas ook wel eens voor. De oorzaak kan een brand zijn of bevroren leidingen waarna het schip zinkt. Uw verzekeraar wordt direct ingeschakeld en ons team kan u helpen om uw boot te bergen. Wij hebben alle materialen om bijvoorbeeld het water uit het schip te pompen en de boot in de takels te hijsen en wanneer er een duiker aan te pas moet komen dan wordt ook dat geregeld. Zo bent u totaal ontzorgd!