Bellen

Verenigde reddingshulp op Nederlandse waterenAltijd bereikbaar via 0880 117117

Boot in Nood stelt uw veiligheid voorop, wanneer mensen in levensgevaar dreigen dan handelt ons team van de verenigde sleep- en hulpdienst efficiënt en adequaat. Wij beschikken allen over Eerste Hulp en EHBO en zullen in dergelijke situaties zo snel mogelijk 112 bellen. In de meeste gevallen is ook de Nederlandse Kustwacht ingeschakeld die de situatie zal coördineren. Mensen en dieren worden altijd direct geholpen, daar zijn geen kosten aan verbonden. U kunt 24 uur per dag op ons team rekenen voor spoedeisende hulp, levensbedreigende situaties en niet-spoedeisende hulp.

Of het nu gaat om pleziervaart, (kite)-surfers, duikers, bemanningsleden die onderkoeld zijn geraakt of medische noodsituaties, ons team van Boot in Nood staat voor u klaar!

Boot en materiaal heeft vervolgens onze aandacht. Nadat vastgesteld is dat alle opvarenden in veiligheid zijn, dragen wij zorg voor uw materiaal. In gevallen zoals het vastlopen van uw boot of aan lagerwal zitten, of de boot loopt vol met water en is zinkende, kan uw jacht grote schade oplopen. Wij zorgen voor alle opvarenden en regelen dat uw boot gesleept wordt naar een veilige haven. Of u nu op het IJsselmeer, Markermeer, op de Wadden of elders op de Nederlandse wateren vertoeft, er is altijd een vestiging van Boot in Nood bij u in de buurt. De kracht van onze samenwerking in de sleep- en hulpdienst is een goede samenwerking met elkaar, de verzekeringsmaatschappijen en de KNRM.