Bellen

Verenigde reddingshulp op Nederlandse waterenAltijd bereikbaar via 0880 117117

U denkt een heerlijk dagje te varen op het water als plotseling de motor het begeeft. Met geen mogelijkheid krijgt u hem weer aan de praat. Hulp op het water is dan onmisbaar. Boot in nood heeft meerdere reddingsposten in Nederland en streeft er naar om binnen 15 minuten bij u te zijn en de problemen met u en uw boot te verhelpen. Geen probleem is ons de baas.

Eerst hulp te water

Uiteraard ligt onze prioriteit bij het verlenen van hulp aan de opvarenden. Maar ook als met de opvarenden niks aan de hand is, hebben onze mensen alle technische en nautische kennis over problemen met de motor, de schroef, het roer of een gescheurd zeil.


Problemen onder de boot

Soms kan het ook nodig zijn om de boot van de onderkant te bekijken, als er bijvoorbeeld een lijn vastzit in de schroef. Onze mensen hebben een duikbrevet en kunnen dan ter plekke uw boot aan de onderkant inspecteren en het probleem mogelijk verhelpen. In het gunstige geval hoeft uw boot hierdoor niet uit het water gehesen te worden en kunt u weer vrolijk verder varen.


Uw boot slepen

Is uw boot, jacht of sloep zodanig beschadigd dat hij gesleept moet worden, ook dan komen wij u te hulp op het water. Wij slepen uw boot naar de haven die u wenst. Of dit nu de dichtstbijzijnde is of een haven verder weg. Uiteraard zorgen wij ook voor vervoer naar uw woonplaats, uw auto of andere locatie. Dat is geen extra service, maar onderdeel van ons werk.