Bellen

Verenigde reddingshulp op Nederlandse waterenAltijd bereikbaar via 0880 117117

 

Reddingsdienst

Niks is vervelender als tijdens het werken op het water of na een dag relaxen met uw boot op het water, problemen krijgen met uw boot, schip of sloep. Omdat het niet uw dagelijkse bezigheid is om dit soort problemen op te lossen, is er de reddingsdienst van bootinnood.nl. Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn. U kunt onze reddingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 per jaar bellen op telefoonnummer …..


Wat onze reddingdienst doet


U kunt onze reddingsdienst bellen als:

  • U motorproblemen heeft met uw boot.
  • Er een lijn of touw vastzit in de schroef van uw boot of schip.
  • U gesleept moet worden.
  • U gestrand bent op een zandbank, bij laag water of door een andere reden.
  • Uw schip, boot of ander vaartuig gebergd moet worden.
  • U vermoed dat uw boot lek is.
  • U andere problemen heeft met uw boot of ander vaartuig op het water

 

Eerste zorg voor de opvarenden

De prioriteit van onze reddingsdienst ligt uiteraard als eerste bij de personen die aan boord zijn. Als de opvarenden acute zorg nodig hebben of u het niet vertrouwd, bel dan altijd eerst 112. Wij zorgen daarna voor uw boot en alles wat daarbij komt kijken.

Kosten bij bootproblemen

Over de kosten van onze reddingdienst hoeft u zich in bijna alle gevallen geen zorgen te maken. Het verlenen van eerste hulp aan de opvarenden is altijd gratis. De kosten die wij daarna maken voor uw boot brengen wij in rekening bij uw verzekering. Ook handelen wij het verder compleet met hun af. U hoeft zich daar dus niet druk om te maken. Heeft u geen verzekering voor uw boot? Dan komt onze reddingsdienst er in overleg met u altijd uit.